Tijana Marković
Promo
Tijana Marković

Promo

Tijana Marković, Foto: Promo

Iako se, kako nam je poverila, pribojavala komentara i očekivala osudu kako Miloševićevih pristalica, tako i protivnika njegovog režima, to se nije desilo.

- Mogu vam reći da sam prijatno iznenađena jer još uvek nisam čula nijedan negativan komentar, iako sam, iskrena da budem, očekivala i kritike. Uglavnom mi svi kažu da sam pokidala, i da sam pljunuta Marija - kaže kroz smeh za „Alo!“ Tijana i otkriva da je za lik ćerke Slobodana Miloševića morala mnogo da se priprema.

- O njoj se ne zna puno, pa sam morala da istražujem, vežbam njen specifični hod, govor... Mnogo sam radila na tome. Radi se o devedesetim godinama prošlog veka pa je i garderoba morala da isprati taj period, tada je bio „dizel“ fazon, sve se nosilo upasano u pantalone - priseća se pripreme za kompleksnu ulogu koja joj je poverena.
Kako kaže, radeći na liku Marije Milošević, zavolela ju je, pa bi volela da je u budućnosti i upozna.

Mira Marković i Sloba Milošević i Marija Milošević

Arhiva/AP

Mira Marković i Sloba Milošević i Marija Milošević, Foto: Arhiva/AP

Na informacije u medijima kako su Miloševići navodno najavili tužbu protiv producenata i reditelja ove serije se ne obazire.

- Ja iskreno ne verujem da bi do tako nečeg moglo da dođe. Prvo, niko od produkcije ništa nije dobio, a drugo, serija mora da se odgleda do kraja pa da se o njoj sudi - kaže Tijana.

- Da bih mogla da odigram neki lik, ja najpre moram da ga razumem. Moram da uđem u ulogu tako da se zbližim na neki način sa osobom koju igram. Zavolela sam je, branila sam je, iznad svega, razumela sam je. Mislim da bih je zagrlila kada bih je videla jer već osećam izvesnu bliskost s njom - objašnjava Tijana.

Ovo što su gledaoci do sada imali priliku da vide je, prema Tijaninim rečima, tek početak i, kako kaže, očekuje nas uzbudljiv nastavak.

Pročitajte još