manda
Printscreen / Instagram
manda

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

Neke velike zvezde su bile posvećene poslu i radu da su svaki trenutak provodili radno, na sceni ili na ekranu, sve do smrti.

Manda kao Milašin

Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin
Miodrag Andrić

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Komičar Red Foks je svojim radom uticao na mnoge stend-ap komičare, kao što su Kris Rok i Edi Marfi. Red je iznenada doživeo srčani udar na sceni tokom probe sitkoma Kraljevska porodica 1991.Većina je mislila da je u pitanju šala, jer je to bio uobičajeni štos lika kojieg tumači u “Sanfordu i sinovima”. Red je preminuo nekoliko sati kasnije. Posthumno je dobio zvezdu na Sejnt Luiz stazi slavnih.

Red Foks

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Smrt glumice Edit Vebster je toliko bizarna, da izgleda kao da se odigrala u jednom od njenih komada. Glumica je umrla dok je glumila smrt svog lika. U komadu “The Drunkard” iz 1986. Edit je glumila baku koja pevajući iznenada pada u smrt. Samo što se ovoga puta baš to i desilo i to u baš tom trenutku. Publika je oduševljeno aplaudirala, ubeđena da je to maestralna gluma. Na žalost, to nije bio slučaj.

Džon Riter je kolabrirao na setu serije "8 Simple rules for dating may teenage daughter" 11. septembra 2003. godine. Riter se razboleo dok je radio na seriji, a na istom tom setu je i kolabirao. Brzo su ga odvezli u bolnicu, međutim nije preživeo. Hitno je operisan, a kasnije je ustanovljeno da je glumcu pukla aorta.