GLUMICA SE UDAJE ZA BIZNISMENA! Verenik Dragane Mićalović ima brak iza sebe sa bivšom pevačicom sa kojom ima tri ćerke, jednu ste gledali u popularnom takmičenju!

Naime, kako je ispričao izvor blizak glumici i njenom partneru za Alo, par je trebalo da stane na ludi kamen pre nekoliko meseci, ali ih je pandemija koronavirusa omela u tome.

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović, Foto: Instagram

Krajem prošle godine objavljeno je da se srpska glumica i sestra Slobode Mićalović Dragana Mićalović verila.

Njen izabranik je biznismen Stevan Purić, koji je već bio u braku.

Jovana Purić
Jovana Purić, Foto: Instagram/Printscreen

Purić je bio oženjen nekadašnjom pevačicom Jovanom Jo, sada portparolkom Sekretarijata za privredu Jovanom Purić, s kojom ima tri ćerke, od kojih se najstarija takmičila u Pinkovim zvezdicama.

Naime, kako je ispričao izvor blizak glumici i njenom partneru za Alo, par je trebalo da stane na ludi kamen pre nekoliko meseci, ali ih je pandemija koronavirusa omela u tome.

Zbog toga su intimnu proslavu odgodili za proleće ove godine.

- Stevan mašta o braku sa Draganom od kada su se upoznali. Ona je prva devojka, nakon razvoda od bivše supruge Jovane, koja je u njemu probudila želju za ponovnim brakom, iako je bio ubeđen da se više neće ženiti - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak paru i dodaje:

- Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli - ispričao je izvor za „Alo!“.

Pogledajte OVDE u kojoj seriji našeg detinjstva je glumio Vuk Kostić, nekad nećete pogoditi, a gledali ste ga.

Povezane vesti

  • Korisnik: duda
    08/04/2021 - 20:05
    Boze me sacuvaj, mlada, lepa, uspesna, pitam se sta ce joj covek koji joje bio ozenjen i ima troje dece, ali vazno da je biznismen, nisam ni mislila da je obucar. Bas me razocarala.
  • Korisnik: miki
    08/04/2021 - 19:22
    To se kaze i pare i jare.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA