SKRHAN ZBOG GUBITKA KOMNENIĆA! Voja Brajović ne može da prihvati činjenicu da je izgubio velikog prijatelja i kolegu, potresnim rečima se oprostio od njega!

On je otkrio da su šest godina svakodnevno radili zajedno

Voja Brajović
Voja Brajović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Glumac Boris Komnenić preminuo je 6. marta u svom domu u Beogradu, u 64. godini, posle teške bolesti. Ostavio je neizbrisiv trag ulogama u mnogim predstavama, serijama i filmovima.

Mnoge njegove kolege izrazile su žaljenje, a za list Objektiv je o svom prijatelju govorio Vojislav Voja Brajović, koji je sa njim dugo sarađivao u „Sinđelićima”.

Boris Komnenić
Boris Komnenić, Foto: Printscreen/ Instagram

- Ova vest me je ražalostila. Smatram da je ovo nezamenjiv gubitak vrhunskog glumca, čoveka, intelektualca i umetnika. Teško prihvatam gubitke, a pogotovo kada više nema čoveka sa kojim sam šest godina svakodnevno radio. Meni je bio užitak da radim sa njim, kao i da se družim. Ovo je gubitak svima. Čovek se teško navikava na ovakve stvari. Teško ću prihvatiti to da ga više nikada neću sresti i pričati sa njim, a ni ćutati i da se razumemo, razmenjujemo misli a da ne kažemo ni jednu jedinu reč. Meni je bila privilegija da imam takvog kolegu mudricu, kao što je on bio - izjavio je Voja.

Podsetimo, Brajović je otkrio koliko novca je zaradio od filma "Povratak otpisanih", detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti