Zbog smrti sina je mesecima bolovao, a danas je i on preminuo, ovako je Feđa pričao o Urošu sa kojim je poslednjih godina komunicirao samo mejlom!

Danas je Beogradu posle teške bolesti u 73. godini, preminuo Feđa Stojanović, naš poznati pozorišni, televizijski i filmski glumac, prvak Pozorišta Atelje 212

Feđa Stojanović
Feđa Stojanović, Foto: ALO/Marko Metlaš

Glumac Feđa Stojanović danas je preminuom posle duge i teške bolesti. On se pre nekoliko meseci susreo sa onim što bilo koji roditelj sebi ne želi. Njegov sin Uroš, preminuo je iznenada u 44. godini u Americi. Prvi put nakon nemilog događaja, glumac je ovako pričao o sinu.

Feđa je isticao da je njihov odnos bio prilično nesvakidašnji, ali pre svega ispunjen emocijama. No, problem je, kako glumac tada govorio, bio u Uroševoj tvrdoglavosti zasnovanoj na kreativnosti.

Feđa Stojanović
Feđa Stojanović, Foto: ALO/Dejan Briza

- Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio - iskren je bio glumac nedavno u intervjuu za magazin "Glorija".

Ne bi li izbegao medijsku pompu oko smrti naslednika, Feđa se posvetio poslu i poslednjih meseci radio je na  seriji "Istine i laži".

- Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života - prisećao se glumac.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

Feđa Stojanović
Feđa Stojanović, Foto: E-stock/Jovan Jovanović

- Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio - istakao je nedavno preminuli glumac.

Uroš je iznenada preminuo u 44. godini, a srpskoj javnosti je postao poznat nakon režiranja filma "Čarlston za Ognjenku".

Povezane vesti

  • Korisnik: Ris
    05/05/2021 - 23:29
    Slava mu.
  • Korisnik: beba
    05/05/2021 - 22:13
    Neka mu je kaka zemlja.Njegov sin je isti kao i moj...Necovek
UČITAJ JOŠ KOMENTARA