NOVI DETALJI NESREĆE Poznato u kom je stanju vozač koji je upravljao kamionetom u kom je poginula organizatorka emisije "Kuća od srca"!

Podsetimo, bivša voditeljka Sandra Denda koja je takođe bila deo "Kuće od srca" doživela je pre 3 godine saobraćajnu nesreću i tada je zadobila teške povrede od kojih se i dan danas oporavlja

Kuća od srca nesreća
Kuća od srca nesreća, Foto: Tanjug

Vozač Zoran S.(31) iz Šapca koji je upravljajući kamionetom serijala „Kuća od srca“ zadobio teške povrede u udesu koji se u petak dogodio u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, dok je organizatorka emisije Jasmina M. preminula.

Naime, Zoran nakon saobraćajne nesreće operisan je u kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“ i njegove stanje je i dalje teško, ali za sada stabilno.

Kako se nezvanično saznaje, u ovoj ustanovi, vozač kamioneta je primljen sa povredama glave, prelomom desnog maksilarnog sinusa i frakturom rebara, a operisan je zbog rupture slezine.

Teško povređeni Zoran i tragično nastadala Jamina bili su deo ekipe popularnog televizijskog serijala „Kuća od srca“ koja je ovih dana u Gornjim Lađevcima učestvovala u rekonstrukciji kuće jedne ovdašnje socijalno ugrožene porodice.

Podsetimo, bivša voditeljka Sandra Denda koja je takođe bila deo "Kuće od srca" doživela je pre 3 godine saobraćajnu nesreću i tada je zadobila teške povrede od kojih se i dan danas oporavlja.

Ovo je organizatorka "Kuće od srca" koja je tragično preminula, Jasmina je podlegla strašnim povredama usled siline udarca! Više o tome OVDE.

Povezane vesti