VELIKI DAN ZA REPERA Rasta dobio tortu sa svojim likom, pozira u beloj trenerci sa dredovima, a razlog će vas oduševiti (FOTO)

Kako je ova poslastica na dva sprata, i na njoj je bilo dovoljno mesta da se napišu imena nekih od najpopularnijih pesama koje je reper snimio

Rasta
Rasta, Foto: Instagram/printscreen

Stefan Đurić Rasta danas ima veliki razog za slavlje. Popularni reper proslavlja tri godine otkako je osnovao produkcijsku kuću, zbog čega je napravio žurku u krugu najbližih saradnika i kolega, između ostalih i sa Alenom Sakićem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Rasta se pobrinuo za svaki detalj, počev od balona, dekoracije, pića, hrane, ali u prvom planu su bile poslastice.

Osim kapkejkova na kojima su ispisani nazivi njegovih pesama, veliku pažnju privukla je velika torta sa tamnom glazurom.

Kako je ova poslastica na dva sprata, i na njoj je bilo dovoljno mesta da se napišu imena nekih od najpopularnijih pesama koje je reper snimio.

Ipak, najviše simpatija pobrao je ukras na torti - Rastina figura u beloj trenerci, a čak ima i dredove na glavi, što je njegov zaštitni znak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Reper se pohvalio putem Instagrama i pokazao pratiocima kako je izgledao delić atmosfere, a fanovi su bili oduševljeni. Posebno im se dopala Rastina figura koja sedi na spratu torte, pa su mu poručili da je ideja odlična.

Šta je sve Rasta nedavno rekao o emocijama koje oseća prema Ani i šta ih je spojilo, čitajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Miki
    06/04/2021 - 20:25
    Razlog me je oduševio. Koji ste vi polusvet...i oni koji ovo smeće od novina kupuje i čita...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA