SVI ĆEMO BRANITI SRCE SRBIJE! Reči zbog kojih ćete Cecu zavoleti još više, snimak Ražnatovićeve i Arkana koji je nastao tokom bombardovanja usijao internet (VIDEO)

Snimci sa protesta obišli su sve medije, a 22 godine nakon bombardovanja su među popularnijim na društvenim mrežama, gde korisnici najčešće premotavaju deo na kom se Ceca obraća i ističe da je bez obzira na silu "najbitnije ono što se brani"

Ceca i Arkan
Ceca i Arkan , Foto: EPA

Protest estrade desio se za vreme NATO bombardovanja nekadašnje Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine.

Muzičari su se okupili na Trgu republike, a brojne poznate ličnosti viđene su na demonstracijama. Njima su prisutsvovali Svetlana Ceca Ražnatović koja je došla sa suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom, Dragan Kojić KebaLepa Brena i mnogi drugi.

Snimci sa protesta obišli su sve medije, a 22 godine nakon bombardovanja su među popularnijim na društvenim mrežama, gde korisnici najčešće premotavaju deo na kom se Ceca obraća i ističe da je bez obzira na silu "najbitnije ono što se brani".

- Nije bitno koja je sila ispred nas, sa kakvim namerama. Najbitnije je šta mi branimo, koje su svetinje u pitanju, a jasno je svima da je to Kosmet, jer je to srpska zemlja, srce Srbije i svi ćemo ga branti - rekla je ona tada, a zatim je usledio kadar na kojem je uhvatila supruga za ruku i zaigrala.

Svi ga znaju kao Arkana, ali sve o prvom i pravom nadimku Željka Ražnatovića, čitajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: USAF
    01/04/2021 - 07:22
    Mafijas-ratni zlocinac sa suprugom mafijasicom-'lepa slika' Srbije!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA