SMUVALI SU SE NA "FARMI" Danijel Alibabić i Jovana venčali se odmah nakon rijalitija, a samo tri meseca kasnije stigao ih razvod: Lepa manekenka tvrdila da joj je muž gej, ali i da je tukao!

Odmah nakon rastanka bivši supružnici su u javnost izneli sav prljav veš, Jovana je ispričala i da ju je Danijel fizički napadao.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić
Danijel Alibabić i Jovana Nikolić, Foto: printscreen

Muzičar Danijel Alibabić i Jovana Nikolić upoznali su se 2013. godine tokom učešća u rijalitiju, zavoleli, a svadbi crnogorskog pevača i tadašnje manekenke je prisustvovalo oko 400 zvanica. Ipak usledio je buran kraj i skandal o kojem su svi brujali.

Razvod je usledio posle samo tri meseca braka, Jovana se vratila u rodni Niš, nakon čega je ipak rešila da živi u Beogradu i počela da radi u restoranu brze hrane gde je prodavala pljeskavice.

Odmah nakon rastanka bivši supružnici su u javnost izneli sav prljav veš, Jovana je ispričala i da ju je Danijel fizički napadao.

- Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi - tvrdila je ona svojevremeno, a šokirala je i tvrdnjom da je Danijel zapravo gej i da su u braku jeli samo sendviče.

Iz javnosti se Jovana potpuno povukla, pa se o njenom privatnom životu danas malo zna.

Nakon što je dobila starateljstvo nad sinovima, pevačicin suprug tvrdi za „Alo!“: Tanja ne želi decu!