gastoz
photo Happy
gastoz

photo Happy

gastoz, Foto: photo Happy

Iako se dugo ne bavi Jutjubom, Marinković kaže da prati tu scenu, ali da ipak veruje da Baka Prase nije najbolji srpski jutjuber.

- Baki Prasetu svaka čast, ali najjači od svih je Omčo Bosanac. On kida! Što se mene tiče, nisam opterećen ni pregledima ni bilo čime što je vezano za Jutjub, jer sam ja već 11 godina na toj platformi i uvek sam dobijao pažnju svoje publike - kaže Gastoz.

- Odigrao je malu ulogu i bio je veoma uzbuđen kada je stao pred kamere. Za koji mesec, i film i serija biće premijerno prikazani, a Gastoz jedva čeka da vidi finalni proizvod. Jedino se nada da ga neće zadesiti sudbina mnogih glumaca čije uloge su isečene i izbačene u montaži - ispričao je kroz smeh naš izvor i dodao:

Nenad Marinković Gastoz

Alo!/Masanori Jošida

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Producenti filma i TV serije „Južni vetar“ nedavno su pokrenuli niz humanitarnih licitacija za prikupljanje novca za lečenje bolesne dece. Nakon što je košarkaš Bogdan Bogdanović kupio automobil „lada“ za 10.000 evra, prodata je i jakna koju je nosio Miloš Biković za 8.500 evra. Novac od licitacije biće uplaćen za lečenje male Anđele kojoj je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija. Inače, za ovu jaknu nadmetali su se Novak Đoković i Sofija Milošević, a ona je otišla u ruke kupca koji je želeo da ostane anoniman.

- Gastoz je veoma uzbuđen zbog potencijalnog hita, a bio bi još srećniji da se ostvari kao glumac, jer ne želi da ga publika pamti samo po rijalitijima u kojima je učestvovao - objasnio nam je naš sagovornik. Sa druge strane, Gastoz je nedavno za „Alo!“ potvrdio naša saznanja i otkrio da priprema još novih projekata.

- Imam velike planove za biznis, ne mogu još uvek da otkrijem, u pitanju je multimedijalni posao. Možda ću ponovo imati neke veze sa serijom „Južni vetar“, nikad se ne zna - otkriva Marinković. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Pera Bandera

16.01.2021 10:48

E baš se dobro uporedio-taj "intelektualac" Omčo Bosanac je njegov idol. Našla krpa zakrpu!!!

Sima

16.01.2021 13:00

@Pera Bandera - Gasttozz je svima uzor kao prvi na Balkanu, šta ti nije jasno! A sada i uloga u filmu, ide Gasttozz!

Mika

16.01.2021 11:29

Nenad je talentovan i dobar dečko i bilo bi super da mu se ostvari san i dobije ulogu u filmu-seriji. Ako i ne bude u ovom biće u nekom drugom filmu, biće kako je suđeno. I naravno ljubav je pokretač svega i ove godine mogao bi da postigne i najveći životni uspeh.

Toma

16.01.2021 12:35

I treba dečko da dobije priliku da se iskaže i kao glumac i to baš u ovako popularnom filmu-seriji. Ide Gasttozz!

jana

16.01.2021 21:04

Kakav glumac takav vam i film.