Taki - stvari za Maju
Privatna arhiva
Taki - stvari za Maju

Privatna arhiva

Taki - stvari za Maju, Foto: Privatna arhiva

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, umesto da rade na svom odnosu i izglade ga, oni su se bacili na pravljenje bebe. I dok im dan služi za svađu, tuču, pljuvanje i polivanje, noću se prepuštaju strastima i zaboravljaju na sve nesuglasice kojih imaju na pretek.

Ubeđeni da će im dete pomoći da prebrode sve probleme, intenzivno rade na tome da postanu roditelji.

- Hoću da mi napraviš dečaka. Ne želim ćerku već sina! - rekla mu je ona tokom prethodne noći, sa čim se Janjuš složio.

Nakon emisije „Igra istine“ ovaj kontroverzni par se uputio u spavaću sobu, a onda su do jutra „pravili bebu“ ne mareći za poglede svojih cimera. Sve ovo je kod kuće gledao i Majin otac Radomir, koji je uplašen da će njegova jedinica na kraju i uspeti u nameri da zatrudni.

- Umesto da se otkači od te budale, ona želi da mu rodi dete. Ja ne znam više šta da kažem? Očajan sam i bojim se da će uspeti u svojoj nameri. Ja njega ne želim ni u Majinom ni u svom životu, a ni u našoj kući - rekao je Taki za „Alo!“ i dodao:

- Dok se ona tamo je*ala sa njim, ja sam joj kupovao garderobu, kozmetiku, naočare za sunce, parfeme... Puko sam 2.000 evra na njene hirove, a ona mi tako vraća. Zaslužila je da je precrtam iz života i ne pogledam je više nikad, ali šta da radim kad je ona moje jedino dete - očajan je Majin otac.

U toku jučerašnjeg dana, kako nam je rekao, odneo je na televiziju „Pink“ sve ono što joj je kupio, a zbog čega se pokajao.

- Da sam znao da će da se pomiri s onom budalom i da će sa njim praviti bebu, ne bih joj kupio ni čokoladu, a kamoli sve ovo. Razočarala me kao nikada pre i ne znam da li ću moći da joj oprostim. Naš odnos više neće biti isti, jer je pogazila sve što mi je obećala da neće uraditi - rekao je Radomir Marinković Taki za „Alo!“.

Komentari (2)

Nada

20.04.2021 08:15

Hahaha Taki pljunuo pa polizao - jos ces ti i Janjusa da finansiras !

Joca

20.04.2021 08:47

Ovaj se baš uživeo u svoju ulogu.