Čabarkapa i Morena
Printscreen/
Čabarkapa i Morena

Printscreen/

Čabarkapa i Morena, Foto: Printscreen/

Curi je krišom snimio Morenu kako na terasi porodične kuće na Malom Lošinju zadovoljava njihovog gosta. Na videu se jasno vidi kako je bivša učesnica "Parova" u naručju čoveka koji nije njen muž, i kako mu stavlja grudi na lice, igra u krilu i smeje se.

- Takvih snimaka imam koliko želite. Ona se pravi svetica, a vidite šta sve radi. To je majka koja se vaćari sa dedom od 70 godina. Čovek nam došao u goste i evo kako ga je počastila kad sam ja otišao na spavanje. A ovaj drugi joj je uplatio 4.000 evra na račun za seks. To je bilo pre mesec i po dana, a Čabarkapa je vozio na seks. Eto, Austrijanac letos bio tu po Hrvatskoj sa jahtom, upoznali se i tada dogovorili i sad je bila po dogovoru u Beču - tvrdi Curi.

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Morena je, sa druge strane, poludela kada je čula šta njen muž iznosi u javmost.

- Ja nisam ološ i lutka na naduvavanje. Ja imam mozak, svoje škole, karakter. Neka šalje šta hoće, to govori o njemu kakav je loš čovek i loš otac. Ja znam ko sam i iz kakve porodice potičem. Da sam ološ i kurva ne bih završila tolike škole i imala tolike titule i bila akademski građanin ovog grada i države, nego bi se bavila drugim stvarima - kaže Morena.

Morena Marjanović

Facebook/morena.n.lena

Morena Marjanović, Foto: Facebook/morena.n.lena

- Samo oni jadnici, kokošari, moraju da se bave nelegalnim stvarima, klevetama, otimanja, uhođenjem čak i blaćenja osobe koja im je rodila dete jer nemaju predispozicije da se bave nečim finim, kulturnim. Nije bitno šta se govori, već ko govori - poručuje ona.

Morena Marjanović tvrdi da je njen ljubavnik Aleksandar Čabarkapa pravi muškarčina.

- Čabarkapa sam zarađuje za svoj hleb. On je mangup i prava muškarčina. Čabarkapa me nikada nije podvodio. Klošarčina neka prestane da se reklamira da dobije na rejtingu preko Čabarkape i mene. Čabarkapa se ne skriva pod suknjom svojih žena. Ko je mene podvodio i da li me je podvodio će se sve dokazati na sudu - rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ: