Smilja Janković
Printscreen/Youtube
Smilja Janković

Printscreen/Youtube

Smilja Janković, Foto: Printscreen/Youtube

Hepi televizija svojevremeno podnela je tužbe protiv bivših učesnika Parova zbog toga što su prekršili ugovore po kojima nisu smeli da učestvuju u rijaliti programima druge produkcije. Jedna od učesnica koja je prekršila ugovor je profesorka Smilja Janković, koja je učestvovala u prvoj sezoni Zadruge.

Odštetni zahtev za svakog od bivših učesnika "preletača" je 100.000 evra, a za isti iznos je sada Jankovićeva tužila Parove, prenosi gorepomenuti portal.

- Bila sam učesnica rijalitija Parovi. Nisam dobila ni dinara za moje učešće od tri i po meseca. Tužiću ih za sve što sam preživela. Napastvovana sam u tom rijalitiju - rekla je Smilja i dodala:

Smilja Janković

Printscreen

Smilja Janković, Foto: Printscreen

- Tužila sam Hepi TV, tražim 100. 000 evra, odštetu. Procenila sam da sam im toliko vredela kao projekat, kada su oni već mene tužili za isti iznos. U ugovoru koji sam ja potpisala piše ta suma ako pređem na drugu televiziju. Ugovor koji sam potpisala sa njima je skandalozan i oboriv, a to će nadam se rešiti sud - dodala je ona za gorepomenuti portal.

Smilja je pre par godina napravila haos u Zadruzi - prosipala je ulje i brašno po celoj kući i učesnicima, a onda se šutirala s Anđelom Vešticom.