Hurricane
YouTube/printscreen

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe „Harikejn“, ovih dana vredno se pripremaju za nastup na Evroviziji, koja će se održati od 18. do 22. maja u Holandiji!

Iako je do tada ostalo nešto više od mesec dana, seksi „uraganke“ ne kriju da zbog svakodnevnih proba i priprema nemaju vremena da se posvete sebi, a kamoli privatnom životu i muškarcima.
Za razliku od Ksenije, koja je u dugoj i stabilnoj vezi, Sanja i Ivana su u razgovoru za „Alo!“ priznale da uživaju u samoći i da ih nove veze trenutno ne zanimaju.

- Mi smo samo za dugoročne ljubavi, zato i čekamo, zbog toga i jesmo trenutno same, prosto čekamo pravu ljubav, princa na belom konju, koji će biti lep, duhovit, šarmantan, zanimljiv zgodan i sve! Avantura - pa pa! Nismo mi za to - kažu uglas Sanja i Ivana, dok je Ksenija otkrila da svog dugogodišnjeg dečka ne bi menjala ni za šta na svetu.

- Ima dosta prednosti kada si u dugoj i stabilnoj vezi. Uvek te neko vozi, osećaš se sigurno, ušuškan si. Volim mog dečka i on voli mene, prosto je lepo - kaže Ksenija.

Idol nam je Ruslana!

Članice grupe „Harikejn“ ne kriju da obožavaju Ukrajinku Ruslanu, koja je 2004. s pesmom „Wild Dance“ odnela pobedu na „Evroviziji“.
- Oduvek smo htele da budemo Ruslana! „Wild Dance“ nam je omiljena zajednička pesma - rekle su seksi „uraganke“, koje su ukrajinsku pesmu izvele u emisiji „Studio“.

S druge strane, Sanja i Ivana su nedavno izašle iz dugih veza i sada, kako kažu, polako otkrivaju prednosti singl statusa.

- Najveća prednost je sloboda! Osim toga, imaš vremena da se posvetiš sebi, ne moraš nikome non-stop da se javljaš na telefon, ne moraš da objašnjavaš višečasovna snimanja, niko ti ne nedostaje - kaže Ivana, sa kojom se složila i Sanja.

- Kada si sam a uspešan, postoje samo prednosti - rekla je Sanja i otkrila da li joj nedostaje bivši dečko i nekadašnji zadrugar Nikola Đorđević.

- Ne, savršeno mi je ovako. Znate svi ko je bio moj muškarac, mislim neću ništa da kažem - kaže Sanja, dok je Ivana otkrila da li se ikada kajala zbog neke bivše veze.

- Ne, jer su ti muškarci bili moj izbor u tom trenutku. Drugim rečima, oni su više lekcija nego greška - poručila je zgodna Ivana.