Snežana Borjan
Promo
Snežana Borjan

Promo

Snežana Borjan, Foto: Promo

Naime, zgodna supruga fudbalera, nedavno se zaputila u sunčani Dubai, a društvo joj pravi sin Filip. Kako „Alo!“ saznaje, Snežana je ceo odmor podredila četvorogodišnjaku, te dane uglavnom provode na plažama i u akva-parkovima i uživaju u svim sadržajima za decu.

Snežana Borjan

Promo

Snežana Borjan, Foto: Promo

- Snežana voli da putuje na daleke destinacije jer samo tako može da se potpuno isključi i odmori od nagomilanog stresa. Ona i njen suprug obožavaju da putuju i istražuju egzotična mesta, a čim im je sin malo porastao, počeli su i njega da vode svuda sa sobom - kaže izvor na početku razgovora za „Alo!“ i objašnjava da je Snežana jedva čekala da njen sin poraste kako bi imala sa kim da putuje.

Snežana Borjan

Promo

Snežana Borjan, Foto: Promo

- Dubai je destinacija koju Borjanovi posećuju dva puta godišnje, a budući da ovoga puta Milan nije mogao da krene na put zbog profesionalnih obaveza, Snežana je odlučila da ode samo sa sinom Filipom. Već nekoliko dana uživaju u svim čarima koje nudi ovaj grad usred pustinje, a Snežana se trudi da ovaj odmor Filipu ostane u sećanju - kaže naš izvor i objašnjava da se fudbalerova supruga potpuno podredila željama svoga sina.

Snežana Borjan

promo

Snežana Borjan, Foto: promo

- Tempo dana diktira mali Filip, a vreme najčešće provode na plažama i ogromnim akva-parkovima, a jedan dan su iskoristili kako bi uživali u panoramskom razgledanju Dubaija iz helikoptera. Vožnja se veoma dopala četvorogodišnjaku, budući da je pogled na grad iz vazduha zaista spektakularan. Oboje se odlično zabavljaju i svaki trenutak koji su proveli zajedno im je dragocen - priča naš izvor.