Baka Kloi Kardašijan objavila njenu fotografiju u kupaćem bez Fotošopa, nastao skandal! Ni ne podseća na onu ženu sa Instagrama (foto)

Kloi je i prošle godine bila na udaru medija jer je na Instagram okačila fotografiju na kojoj bukvalno ne liči na sebe

Kloi Kardašijan
Kloi Kardašijan, Foto: Screenshoot Instagram

Ne bi to bilo ništa čudno, ali činjenica da je fotografija potpuno sirova, bez obrade u aplikacijama za ulepšavanje bila je dovoljna da se uključe čak i advokati popularne starlete koji je sa društvenih mreža i iz medija skidaju tvrdeći da je objavljena bez dopuštenja Kloi Kardašijan.

Kloi Kardašijan
Kloi Kardašijan, Foto: Prntscrn/instagram

Činjenica je da je najmlađa sestra Kardašijan zgodna devojka i da izgleda odlično, ali takođe je jasno da ova osoba ni ne podseća na onu ženu sa Instagrama sa nerealno uskim strukom, savršenom kožom i ogromnom zadnjicom.

Uvređena Kloi je na Instagramu pokrenula inicijativu da žene objavljuju svoje fotografije bez "Fotošopa" i da niko ne treba da ih osuđuje zbog nesavršenosti na telu, što su mnogi okarakterisali kao licemeran potez budući da su upravo sestre Kardašijan uvele trend nerealnih standarda lepote svojim estetskim zahvatima i obrađenim fotografijama.

Kloi je i prošle godine bila na udaru medija jer je na Instagram okačila fotografiju na kojoj bukvalno ne liči na sebe, piše Story.

Kloi Kardašijan
Kloi Kardašijan, Foto: Prntscrn/instagram

Možda će ovo biti lekcija i Kloi i njenim sestrama da se u javnosti predstavljaju u realnom svetlu kako ne bi uništavale samopouzdranje stotinama miliona žena koje ih prate.

Kloi je ukrala majci auto i vratila ga spaljenog, više o tome čitajte OVDE.

Povezane vesti