NAKON BROJNIH SKANDALA Bredli i Irina ponovo zajedno, jedna od najlepših žena sveta uslikana sa zavodnikom, a nećete verovati šta je razlog pomirenja!

Iz velike ljubavi dobili su ćerkicu Leu

Ljubav najpoznatije ruske menekenke i glumice Irine Šajk i slavnog američkog filmskog producenta i glumca Bredlija Kupera naprasno je prekinuta posle medijskih spekulacija i povezivanja Bredli Kupera sa Lejdi Gagom.

Iz velike ljubavi, koja je prethodno odolevala brojnim izazovima, izrasla je i ćerkica Lea, oko koje danas pojednako vode računa i prelepa manekenka i slavni glumac. Ljubav prema ćerki i sva pažnja koja se njoj posvećuje ponovo zbližava Bredlija i Irinu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Bradley Cooper Updates (@bradleyupdate)

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je ovaj slavni dvojac uslikan na ulicama Njujorka dok se vraćao iz kupovine namirnica sa ćerkom Leom. Bivši supružnici nisu pokazivali da između njih ponovo sevaju varnice, ali svakako su pokazali da ljubav prema ćerki nadilazi sve prepreke i sukobe.

Sofija Vergara slikom iz mladosti zaludela planetu, na njen minijaturni kupaći i izgled nije ostala imuna ni Ronaldova bivša! Više o tome OVDE.

Povezane vesti