Zak Efron
Profimedia

Glumac Zak Efron, zvezda serijala High School Musical, iznenadio je obožavatelje promenom izgleda. Dok je pričao o klimatskim promenama, mnogi su primietili kako izgleda drugačije nego ranije.

Internet je preplavljen komentarima na račun slavnog glumca, a mnogi ssu komentarisali da se slavni glumac prerano podvrgao operacijama i botoksu.

- Odbijam da verujem da je ovo Zak Efron", "Sigurno je bio na botoksu", "Upravo sam video ovo i doslovno plačem. Molim te Zec, reci mi da je ovo sve noćna mora", "Zak je nestao i pokušali su da ga zamene, ali nisu imali sredstava - samo su neki od komentara šokiranih fanova na društvenim mrežama.

Na Tviteru su fanovi poludeli i uz njegove nove fotografije objavljivali srceparajuće opise kako ne veruju da se ovo i njemu dogodilo.

Iako Efron nikada nije pričao o tome da je išao pod nož, korisnici društvenih mreža zaključili da je Zak je radio botoks u ustima, ali takođe i vilicu, što je njegovo lice apsolutno izobličilo.

Dok su mnogi u čudu, njegovi verni fanovi i prijatelji komentarišu kako Zak i dalje izgleda odlično i da je u pitanju samo nekoliko kilograma više, koje je glumac nabacio zbog nove uloge.

Pogledajte sami pa procenite da li Zak preterao o čemu god da je reč - botoksu ili višku kilograma...