DMX
Printscreen/Youtube
DMX

Printscreen/Youtube

DMX, Foto: Printscreen/Youtube

Slavni reper Erl Simons, poznatiji kao DMX, preminuo je 9. aprila u 51. godini, nakon što je hospitalizovan zbog srčanog udara, a ceo Holivud je ostao zatečen nakon što je njegova porodica saopštila ove tužne vesti. Usledile su i poruke podrške i opraštanja od čuvenog DMX-a.

Reperove kolege, prijatelji, saradnicioprostili su se od njega emotivnim porukama na društvenim mrežama, a među njima su se našli – Džastin Biber, Snup Dog, Ešton Kučer, Džejms Lebron.

Počivaj u raju brate moj. Tvoj poklon je svima nama bio tako očit. Hvala ti što si to podelio sa svetom. Nedostajaćeš – napisao je Biber ispod fotografije koju je objavio.

Glumac Ešton Kučer je putem svog Tviter naloga ostavio poslednju poruku za Erla Simonsa. Naime, on je objavio reči jedne reperove pesme i uputio mu poslednji pozdrav.

Ono što su mnogi smatratrali bitkom bilo je samo porodično okupljanje. Hvala ti – napisao je Snup Dog uz objavljen snimak reperovog nastupa.

Reper DMX

EPA/​RAFAL GUZ

Reper DMX, Foto: EPA/​RAFAL GUZ

Nije izostala ni poruka košarkaša Džejmsa Lebrona koji se putem Tvitera oprosotio od čuvenog repera.

Podsetimo, reper je prošle nedelje doživeo srčani udar u svom dom u Njujorku, zbog čega je hitno hospitalizovan, kako je za strane medije izjavio njegov dugogodišnji advokat Marej Rihman. Erl je u bolnicu prebačen u petak kada je priključen na aparate za održavanje života, ali je ubrzo sa istih i skinut. Reper se godinama borio sa zloupotrebom supstanci, a u nekoliko navrata bio je na rehabilitaciji.