VOLIM TE SVIM SRCEM! Decenijama je bila požuda mnogih muškaraca, lepa glumica sigurna u svoj izbor udaje se za pripadnicu istog pola (FOTO)

Britanski nekadašnji model i pevačica, decenijama je smatrana seks simbolom i muškarci širom sveta uzdisali su za njom, čak i tetovirali njeno ime. Ipak, ona je volela žene

Već dvadeset godina ne krije da voli žene, mnogo fanovi atraktivne Samante Foks (55) ipak su bili iznenađeni kada je najavila da će se udati za svoju partnerku.

Britanski nekadašnji model i pevačica, decenijama je smatrana seks simbolom i muškarci širom sveta uzdisali su za njom, čak i tetovirali njeno ime. Ipak, ona je volela žene.

Dugo vremena bila je u vezi sa svojom menadžerkom Mirom Straton sve dok ona, nažalost, nije preminula od raka 2015. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Samantha Fox (@samanthafoxofficial)

Nakon četiri godine, sreću je pronašla sa sadašnjom verenicom Lindom.

"Volim te svim srcem. Šta još jedna žena može poželeti nego lepu, veselu, duhovitu ženu svojih snova", poručila je Samanta.

Počela je kao model sa 16 godina, a uspela je i pored toga što je visoka samo 158 centimetara, jer su njene mere bile 98-59-84. Bila je najfotografisanija žena osamdesetih. Svoju pevačku karijeru pokrenula je 1986. godine, a singlom "Touch Me" bila je na vrhu top-lista širom sveta.

Sve o Mileninoj udaji za poznatog pevača, čitajte OVDE.

Povezane vesti