ANĐELINA DŽOLI ISKRENO PRIZNALA Došlo je do velike promene u mojoj porodičnoj situacijii: Morala sam da zauzdam svoj instikt!

Uskoro izlazi film u kom ona ima glavnu ulogu. Prilikom glume nailazila je na probleme. Morala je svoj majčinski instinkt da zauzda jer lik koji je glumila ima drugačiji stav prema deci

Holivudska glumica Anđelina Džoli (45) već nekoliko godina ne režira filmove, već se posvetila glumi.

Objasnila je i zbog čega je donela tu odluku.

- Volim da režiram, ali došlo je do promene u mojoj porodičnoj situaciji zbog koje jednostavno nije moguće da režiram narednih nekoliko godina - rekla je glumica za američki sajt.

Kako Anđelina tvrdi, trebali su joj kraći poslovi da bi što više vremena provodila kod kuće. Iako su Džoli i Bred Pit već duže razdvojeni, službeni razvod još nije završio.

Anđelina Džoli
Anđelina Džoli, Foto: Tanjug

Uskoro izlazi film u kom ona ima glavnu ulogu. Prilikom glume nailazila je na probleme. Morala je svoj majčinski instinkt da zauzda jer lik koji je glumila ima drugačiji stav prema deci.

- Ponekad me je reditelj Tejlor Šeridan ispravljao, zato što je moje ponašanje prema detetu bilo drugačije od Haninog ponašanja prema nekom detetu. Trebalo mi je neko vreme da se počnem da se ponašam loše, ali uspela sam - rekla je Džoli.

Zbog čega svetski mediji tvrde da se Bredu ne piše dobro i zbog čega je razvod od Anđeline razlog za to, čitajte OVDE.

Povezane vesti