PREŽIVELA PAKAO! Poznatu glumicu majka rodila u zatvoru: Godinama se drogirala, iza sebe imala tri propala braka!

Ovo sve nije ono najgore.

Džodi Svitin
 Foto: Instagram/printscreen

Džodi Svitin je nakon završetka snimanja serije "Puna kuća", sa 14 godina, počela da pije i da se drogira.

Džodi Svitin proslavila se ulogom Stefani Taner u "Punoj kući" kao petogodišnjakinja, no njen život od samog početka nije bio nimalo bajan.

Majka ju je rodila u zatvoru, a i njen otac je bio takođe tamo, pa ju je ujak Sen Svitin prisvojio i odgajio sa svojom suprugom. Godinama kasnije, kada je postala poznata ličnost, Džodi je odbijala da govori o usvajanju, istaknuvši da ne želi da ljudi misle kako ju je neko prisilio na glumu. Osim toga, kao trogodišnjakinja se bavila i baletom i step plesom.

Nakon što je završila sa snimanjima posvetila se učenju i završila je srednju školu, a potom upisala i fakultet. No, počela je i da pije kao 14-godišnjakinja, a zatim i da uzima i razne droge. Kasnije je objasnila da se okrenula porocima jer joj je bilo dosadno.

Džodi je 2009. objavila memoare "unSweetined" i opisala je kako je počela da se drogira čim je završila sa snimanjima "Pune kuće". Progovorila je o svom odrastanju na televiziji i koliko joj se život poboljšao otkad se rešila zavisnosti.

Inače, Svitin iza sebe ima tri propala braka.

Džodi se vratila ulozi Stedani koju je proslavila i od 2016. učestvuje u snimanju serije "Fuller House".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

solo 🕊 ac | etherealaudios_ | sc | fhlogoless | for armani

A post shared by emily (@anistcns.vsp) on

Inače, glumica je svojevoljno priznala da je išla na povećanje grudi što je i očigledno. Stručnjaci za plastičnu hirurgiju kažu i da već koristi botoks, te da je stavila implante u obraze koji izgledaju prilično neprirodno, isto kao i njene grudi.

 

Povezane vesti