NIKAD NE MEŠAJTE TEKILU I VINO! Džordž Kluni priznao zbog čega decu zove prasićima, pa na slikovit način objasnio koliko bliske veze ima s alkoholom (FOTO)

"Decu sa vremena na vreme morate i da okupate... Čak sam ošišao sina, ali to je ispalo veoma loše. Ipak, njemu će kosa brzo da poraste . Mislim, ja i sebe sam šišam. Nisam se usudio da ošišam ćerku jer bih upao u veliki problem i nevolju"

Džordž Kluni
Džordž Kluni, Foto: Shutterstock

Glumac Džordž Kluni je otkrio šta radi i kako se provodi sa decom u kući, a sve zbog karantina i pandemije korone.

Našalio se i rekao da je u vreme karantina postao majstor za sve .

- Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dve, tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po ceo dan jer su nam deca pravi mali prasići - rekao je uz osmeh.

- Decu sa vremena na vreme morate i da okupate... Čak sam ošišao sina, ali to je ispalo veoma loše. Ipak, njemu će kosa brzo da poraste . Mislim, ja i sebe sam šišam. Nisam se usudio da ošišam ćerku jer bih upao u veliki problem i nevolju. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem ćerkinu predivnu dugu kosu - rekao je holivudski glumac i miljenik žena koji sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance.

Amal i Džordž Kluni
Amal i Džordž Kluni, Foto: EPA

U razgovoru za američki časopis, on se osvrnuo i na savete koji se tiču konzumiranja alkohola. - Moja tetka Rozmeri davno mi je rekla da nikad ne mešam žitarice i grožđe. Znači, tekila i vino nikad ne idu zajedno. Isto tako ne treba piti votku sa šampanjcem. Mi iz Kentakija to vrlo rano naučimo - objasnio je planetarno poplularni glumac i otac Ele i Aleksandra.

Kluni je prošle je godine snimio film o globalnoj apokalipsi.

- Kad nam se dogodio Kovid-19, film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, ali sa početkom pandemije film se može protumačiti drugačije - govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo - rekao je o filmu koji je režirao i u kom je imao glavnu ulogu.

Džordž Kluni je muž iz snova, čisti, pere, pegla, sve o tome čitajte OVDE.

Povezane vesti