Merjem Uzerli
Instagram/printscreen
Merjem Uzerli

Instagram/printscreen

Merjem Uzerli, Foto: Instagram/printscreen

Otkad je stekla svetsku popularnost zahvaljujući ulozi sultanije Hurem, u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“, neprestano izaziva pažnju javnosti. Lepa glumica tursko- nemačkog porekla često eksperimentiše odevnim kombinacijama, a poznata je i po tome što obožavatelje iznenadi novom frizurom. To najbolje znaju njeni pratioci na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Promena Merjem Uzerli koja je juče osvanula na „Instagramu“ sve je zaprepastila. Naime, turska zvezda je ovog puta kosu ofarbala u ljubičasto. Premda su se mnogi šokirali fotografijama, bilo je i pozitivnih komentara na njen novi izgled. Merjem Uzerli je neko vreme eksperimentisala plavom bojom, pa je napravila veliku promenu – ofarbala se u smeđe i drastično skratila kosu. Inače, njena prirodna kosa je svetlosmeđa.

Podsetimo, glumica iz prve veze sa 17 godina starijim čovekom ima ćerku Laru Jemine, a nedavno je partneru koga krije od očiju javnosti rodila naslednicu Lili Koi. Godinama živi u glavnom gradu Nemačke, gde je i upoznala sadašnjeg partnera.