Điđi Hadid
Printscrren
Điđi Hadid

Printscrren

Điđi Hadid, Foto: Printscrren

Američka manekenka Điđi Hadid (26) je već godinama jedna od najzaposlenijih supermodela u svetu i na pistu se vratila samo šest meseci nakon što je rodila ćerku Kai, koju je dobila s pevačem Zejnom Malikom (28).

Rođena u bogatoj porodici, i njena mama Jolanda takođe je bila uspešna manekenka, a zaradila je i snimajući rijaliti šou "The Real Housewives of Beverly Hills".

S druge strane, njen otac Mohamed je trgovac nekretninama, čije se bogatstvo procenjuje na više od 100 miliona dolara.

No iako su roditelji njoj i njenoj sestri Beli, koja je takođe top-model, omogućili lagodno odrastanje, Điđi je svoje bogatstvo, koje prema poslednjim procenama iznosi oko 29 miliona dolara, stekla potpuno sama, kako je sada na Instagramu otkrio njen otac.

Mohamed je podelio niz njenih fotografija uz koje je pobrojio nepoznate zanimljivosti iz njenog života i nahvalio je.

- Kojih 20 stvarni niste znali o Điđi Hadid? 1. Samostalno se obogatila i nikada nije uzela ni dolar od svojih roditelja - započeo je svoj hvalospjev ponosni tata, a iako nije do kraja nabrojio svih 20 zanimljivosti, otkrio je i da Điđi bila uspešna odbojkašica, da je nakon srednje škole primljena na Univerzitet forenzičke psihologije u Njujorku i da je snimila više naslovnica "Voga" od ijedne druge manekenke.

No, njegova je objava podstakla lavinu kritika.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mohamedhadid. (@mohamedhadid)

"Samoostvarena? Mama joj je model, zbog čega je i on uspela u poslu, a ti su multimilioner koji prodaje luksuzne vile. Điđi je rođena bogata", "Lako se obogatiti kada imaš bogate roditelje koji su ti sve omogućili u životu", "Kakve gluposti, pa ona je rođena sa zlatnom sekirom u medu", pisali su mu pratioci koje je razljutila njegova tvrdnja.

Mnogi su se prisetili i lukuznog njujorškog stana u kom je Điđi živela tokom studiranja i koji je prikazan u rijalitiju njene mame, a kasnije je prodat za 2,3 miliona dolara.