Kloi Kardašijan
instagramprintscreen
Kloi Kardašijan

instagramprintscreen

Kloi Kardašijan, Foto: instagramprintscreen

Kloi Kardašijan neočekivanoje objavila porodičnu fotografiju ispod koje je čestitala rođendan ocu svoga deteta, košarkašu Tristanu Tompson. On je napunio 30 godina, te mu je uputila i čestitku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

– Oni kojima je suđeno da budu zajedno prođu kroz sve i svašta što ima za cilj uništiti ih, ali oni izađu još jači nego što su bili pre. Hvala ti što si mi pokazao sve što si mi i obećao da hoćeš. Hvala ti na tome kakav si otac. Hvala ti za to što imam prijatelja u tebi. Zahvalna sam što s tobom ne moram da radim ništa, a čini se kao da radim sve. Nadam se da znaš danas, a i svaki dan koliko te ja volim, ali i mnogi drugi. Srećan rođendan. Dobrodošao u tridesete. Jedva čekam da stvaramo uspomene. Sada život počinje da bude dobar – napisala je Kloi.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

Screenshoot Youtube

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: Screenshoot Youtube

U svetskim medijima već se nagađalo da se par pomirio i da su u odličnim odnosima najpre zbog ćerke, a kasnije jer su shvatili da vole da budu blizu jedno drugome. Kloi je to ovim statusom i potvrdila. U javnosti se pominjalo i da će sve biti jasno kada sledeće nedelje počne emitovanje njihove poslednje sezone šoua. Fanovi su načuli da žele još jedno dete i to čim pre kako bi razlika među decom bila što manja.

Kloi Kardašijan

Screenshoot Instagram

Kloi Kardašijan, Foto: Screenshoot Instagram

Podsetimo, 2018. godine košarkaš je uhvaćen kako se ljubi sa nepoznatom devojkom i to dok je Kloi bila trudna, a taj snimak objavio je Dejli Mejl.

PROČITAJTE JOŠ: