Kloi Kardašijan
Screenshoot Youtube
Kloi Kardašijan

Screenshoot Youtube

Kloi Kardašijan, Foto: Screenshoot Youtube

Poznati brend „Becca Cosmetics”, sa kojim je sarađivala Kloi Kardašijan mora da se povuče sa tržišta zbog slabog poslovanja usled trenutne epidemiološke situacije.

Naime, na Instagram nalogu ovog brenda, pre dva dana je saopšteno da je ovom proizvodu bliži kraj i da će poslovanje okončati do septembra, ove godine, a sve zbog pandemije koronavirusa.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@beccacosmetics је поделио/ла објаву

Verujemo u vas i verujemo da je unutrašnja lepota ona koja vas obasjava, pa nastavite da svetlite. Uvereni smo da će duh Becca-e i dalje živeti kroz sve vas. Molim vas, nastavite da osvetljavate svoje pravo ja. Osvetlite svoje staze i pomerite svoje granice. Podelite pozitivnost i osvetlite put drugima dok utičete na ovaj svet. Imajte svoje svetlo pod vlastitim uslovima – poručili su oni koji vode ovu stranicu svojim vernim korisnicima.

Inače, ovaj brend šminke bio je viskog kvaliteta, te u skladu sa tim i cena mu je bila nešto veća, u našoj zemlji je mogao da se pronađe u prodavnicama Sephora.

Podsetimo, Kloi Kardašijan je pre nekoliko godina objavila svoju kolekciju šminke, zajedno sa najboljom prijateljicom Malikom. Ipak, za komercijalni uspeh zaslužna je jutjuberka Džejsin Hil, sa kojom je nastao hit u svetu hajlajtera. Kloi je dobro poznata po tome da je uvek doterana tip-top, te se retko može videti u svom prirodnom izdanju.

PROČITAJTE JOŠ: