Kanje Vest
Shutterstock
Kanje Vest

Shutterstock

Kanje Vest, Foto: Shutterstock

Kontroverzni reper Kanje Vest slovi za jednog od najstilizovanijih muškaraca u šoubizu. Njegovim odevnim kombinacijama se posvećuje velika pažnja kao i njegovom životu. Njegov život je pun obrta, zapleta i neverovatnih priča.

Reperov stajling sa Met Gala večeri iz 2016. godina i dalje je jedan od najzanimljivijih. Za tu priliku, reper je nosio i svetlo plava sočiva i jaknu za koju kažu da je na sebi imala "milion" kristala.

Nakon što su mu se roditelji rastali kad je imao tri godine, sa mamom se preselio iz Džordžije u Čikago. Majka je radila kao univerzitetska profesorka. Sa deset godina Kanje se ponovno seli, ovoga puta u Kinu, i to zbog majke koja je u sklopu škole radila program razmene đaka.

Gubitak majke bio je bolan trenutak, ali Kanje se već nakon manje od dve nedelje vratio muzici i koncertima. Nizao je uspeh za uspehom, a jedan od njih, tako je tada govorio, bila je i veza s Kardašijankom.

Iako su se upoznali još 2003. godine kada je Kim išla sa prijateljem Brendijem u studio kod Vesta da snime njenu pesmu, i Kanjeu je odmah zapela za oko, ali vezu su započeli tek 2011. godine. Dobili su decu, venčali se i krenuli da žive svoju holivudsku bajku koja je trajala sve do prošle godine.