Viktorija i Dejvid
Youtube/printscreen
Viktorija i Dejvid

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Ako me ne nazoveš, sledeći put kad te vidim udariću te u nezgodno mesto - pripretila je Viktoria Adams sramežljivom Dejvidu Bekamu, mašući mu dok je 1997. godine napuštala klupske prostorije na stadionu Mančester Junajteda.

Bio je to već drugi put da je Viktorija došla na njegovu utakmicu. Prvi put Bekam je propustio priliku da uzme njen broj telefona, ali ovaj put Viktorija je sa svojim menadžerom nakon utakmice došla u VIP salon i susret s Dejvidom bio je neizbežan. Ipak, njihovo upoznavanje nije bio tek slučajni romantični trenutak.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 16. Феб 2020. у 2:45 PST

Kako su strani mediji svojevremeno pisali, pop guru Fuler video je u Vitoriji veliki potencijal i jednostavno joj naredio da mora pronaći nekog vrlo slavnog i uspešnog.

- Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku - 

Iako je bila sumnjičava prema fudbalerima jer joj je njihovo prenemaganje bilo oduvek odbojno, glad za slavom je prevagnula. Želela je da bude, kako je jednom i sama priznala novinarima, slavna kao “Persil za pranje rublja”.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 3. Апр 2020. у 6:06 PDT

Fuler nije morao previše dugo da razmišlja i ulaže previše truda kako bi najperspektivnijeg fudbalera Mančester Junajteda namamio u okrilje žene koja će uskoro postati njegova supruga.

Slabašno poznavanje fudbala Viktorija je spretno prikrila uopštenom pohvalom upućenom Bekamu: “Odlična igra, Dejvide”, na što joj je on ljubazno odgovorio: “Drago mi je da si uživala, Viktorija”.

Pristojno izgovorena rečenica otopila je njen pomalo tvrdi stav i ona je poželela da ponovno sretne fudbalera. A on je bio jednako šarmiran njenim ponašanjem. Uostalom, lepa pevačica zapala mu je za oko nekoliko meseci pre susreta uživo. Prvi put primetio je kada je u hotelskoj sobi gledao televiziju dok se na MTV-u vrteo spot pesme “Say You’ll Be There”.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 1. Мар 2020. у 2:29 PST

U njemu Spajsice, u tesno pripijenim kombinezonima, okružene futurističkom scenografijom, barataju hladnim oružjem, pevajući svoju pesmicu, a Dejvid je kratko komentarisao: -Stvarno mi se sviđa ona u crnom kombinezonu s bob frizurom- Bila je to naravno Viktorija. Išao je čak tako daleko da je sestri naredio da gleda emisiju “Smash Hits” kako bi saznala Viktorijino prezime i njene omiljene londonske klubove.

Za prvi izlazak vozili su se u njenom novom kabrioletu i večerali u kineskom restoranu u severnom predgrađu Londona. Prvi put poljubili su se u još manje romantičnom okruženju – na javnom parkingu u londonskom East Endu. Uskoro su postali ludo zaljubljeni. Dejvid je na kolenima zaprosio Viktoriju u Rookery Hall hotelu. Međutim, Viktorijin najdraži prsten s dijamantom koji mu je pre toga detaljno opisala, zasjao je na njenoj ruci nekoliko dana kasnije.

- Bili smo uzbuđeni kao deca - prisetila se kasnije Viktorija tog važnog trenutka.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 22. Феб 2020. у 8:14 PST

Viktorija i Bekam danas imaju četvoro dece i važe za jedan od najskaldnijih parova u Holivudu.

Svojevremeno se govorilo o tome da je Dejvid varao viktoriju sa svojom ličnom asistentkinjom Rebekom Lus. Pametna i zgodna, od prvog trenutka obasipala je svog novog šefa pažnjom koja mu je toliko nedostajala i dan za danom između njih se sve više brisala granica između poslovnog i privatnog odnosa. Prvi put fotografi su ih zatekli 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Nakon objavljenih fotografija na kojima Rebeka i Dejvid ćaskaju poput intimnih prijatelja, Bekamovi su hitno izdali saopštenje za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Ipak, mnogo kasnije, kad je afera već bila na vrhuncu, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i uputili se u njegov apartman u hotelu Santa Mauro. Viktorija je pretila Rebeki. Nekoliko sati kasnije ona je napustila njegov apartman. Iduće veče opet su se sreli u tapas-baru. Svedoci su tvrdili da su se čitavo veče dodirivali nogama ispod stola, a nakon večere ponovno su se vratili u hotel. Nekoliko dana kasnije njihova veza nije više bila tajna.

Viktorija je kasnije pretila Rebeki i kako navodi izvor, nije želela da odustane od braka sa Bekamom. U velikom intervjuu koji su zajedno dali 2011. godine za “W” magazin, Viktorija se prvi put oglasila u vezi Rebeke, navodeći da je Bekamova afera sa njom samo ojačala njihov brak.

Pročitajte i: