SAVLADALI JE PANIČNI NAPADI Madona danima ne izlazi iz kuće, plaća radnicima da spavaju kod nje, pevačica ne može da se izbori sa strahom od smrti!

Madona se za sebe ne plaši, ona je čak rekla da je virus jedini način da se svet ujedini i da nestanu sve razlike, ali je svakako hvata nervoza zbog dece, pa je preduzela sve moguće mere i ne da im da izlaze iz kuće

Pop zvezda Madona u poslednjih nekoliko meseci ima velikih problema sa zdravljem, tačnije sa kolenom, zbog čega je morala da stopira i svoju turneju.

Pored ovoga, ona ima panični strah od koronavirusa. Zbog toga je Madona van sebe od brige, jer pored svoje, ona ima i usvojenu decu i sve više je hvata panika da se neko ne zarazi.

Madona
Madona, Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Zbog toga je angažovala radnike za dezinfekciju objekata, koji bukvalno spavaju u njenoj kući i sve čisto po tri ili čak četiri puta dnevno.

Madona se za sebe ne plaši, ona je čak rekla da je virus jedini način da se svet ujedini i da nestanu sve razlike, ali je svakako hvata nervoza zbog dece, pa je preduzela sve moguće mere i ne da im da izlaze iz kuće, prenosi Kurir.

Šta je rekla naša muzička zvezda Lepa Brena o tome kakva je Madona komšinica, s obzirom da u Monte Karlu žive jedna pored druge, čitajte OVDE.

Povezane vesti