Madona
Instagram/printscreen
Madona

Instagram/printscreen

Madona, Foto: Instagram/printscreen

Madona je poznata po svojim spektakularnim transformacijama, koje objavljuje na društvenim mrežama.

Ovih dana, Madona je ponovo dospela na naslovne strane, jer je jedna devojka na Tiktoku optužila, da joj je ukrala post. Odnosto da se slikala u istoj garderobi i pozi kao ona. Naime, ova devojka je u videu koji je vrlo brzo postao viran, iznela detalje u kojima je objasnila da je Madona fotošopirala glavu, a da je ostavila njeno telo.

Fotografija je nastala pre šest godina i jasno se vidi kako je Madonina glava, veća u odnosu na telo. Devojka je u početku milila da se radi o šali. ali onda je shvatila da je objavljena na Madoninoj zvaničnoj stranici:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Amelia Goldie (@ameliagoldie)

- Pokušala sam dva puta putem Instagrama da stupim u kontakt sa njenim timom, ali bez odgovora... Svakako bih se nasmejala i rekla da mi laska, ali naravno da bih volela da sam potpisana - rekla je 28-godišnja Amelija Goldi. Madona se o čitavom ovom slučaju još nije oglasila, ali korisnici Instagrama vrlo su brzo iskopali objavu sa njenog profila koji je objavljen 2015. godine, optuživši je za krađu:

- Užasno fotošopiranje, a ti si užasan lopov - samo su neki od komentara, a pratioce je dodatno začudila činjenica da pevačica fotografiju još uvek nije uklonila.

Komentari (1)

Sandra

29.03.2021 12:19

Eto utehe devojci pošto nikad neće biti zvezda i faca ko madona da živi do kraja života sa jedinim uspehom da imaju istu sliku. To je sve što postigla