HALJINA O KOJOJ PRIČA CEO SVET Megan Markl zablistala u neobičnom izdanju, ovaj komad odeće zbog vrtoglave cene retko ko može da priušti (FOTO)

Da podsetimo, britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su kraljici Elizabeti Drugoj da se neće vratiti u kraljevsku porodicu kao "aktivni članovi"

Megan Markl
Megan Markl, Foto: Shutterstock

Princ HariMegan Markl su se pojavili prvi put u javnosti nakon što su objavili da očekuju prinovu. Posle sina Arčija,a to je njihovo drugo dete.

Megan se za ovu priliku odlučila za haljinu poznatog dizajnera čije komade veoma rado nosi. Haljina nosi naziv Citrus, a kada se prevede na srpski to znači limun. Upravo je i takav dizajn haljine sa limunovima i lišćem. Kroj haljine je inspirisan stilom šestdesetih godina prošlog veka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Cena haljine je 3.490 dolara, a trenutno je dostupna samo za porudžbinu u pretprodaji. Ovo nije prvi put da vidimo vojvotkinju u haljini poznatog dizajnera čije kreacije veoma voli. Skoro je nosila njegovu midi haljinu prekrivenom malim životinjama i cvećem. Bajkovite kreacije poput ove, definitivno jako lepo stoje Megan.

Da podsetimo, britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su kraljici Elizabeti Drugoj da se neće vratiti u kraljevsku porodicu kao "aktivni članovi".

Kraljevska porodica u strahu, Megan i Hari se spremaju na potez koji je učinila pokojna princeza Dajana, sve o tome čitajte OVDE.

Povezane vesti