Metju Mekonahi
printscreen/Instagram
Metju Mekonahi

printscreen/Instagram

Metju Mekonahi, Foto: printscreen/Instagram


Popularni američki glumac Metju Mekonahi je kupio kuću za odmor na Havajima zakoju je iskeširao 7,85 miliona dolara, a od prizora ove velelepne građevine zastaje dah.

Mekonahi je za sebe izabrao samo najbolje, a ono što je sigurno, jeste da je želeo da ima svoju oazu mira. Prema popisu, rezidencija „The Kaupulehu Residence” je jedinstvena građevina koja se prostire na 650 m2, dok se zemljište prostire na jednom hektaru zemlje.

Sam enterijer vile je opremljen belim nameštajem, stolice u boji drveta i pojedini zlatni detalji i slike na zidovima koje čine ovaj prostor luksuznim. Ispred vile, u dvorištu nalazi se ogroman bazen, ležaljke i zeleno prostranstvo, a ono što predstavlja pravi raj za oči jeste i pogled na okean.

Kako izgleda ova vila pogledajte u nastavku.

Ova prostrana vila poseduje šest spavaćih soba, šest kupatila, kancelariju, sobu za medije, stakleni vinski podrum, dve garaže za automobile i dva terena za golf, a takođe poseduje dva glavna apartmana, dva bazena, dva spoljna kamina, čak i teren za boćanje.

Podsetimo, Metju Mekonahi nedavno je objavio svoje memoare „Green Lights” u kojima je izneo šokantne detalje – poput onog da je u mladosti s*ksualno zlostavljan, te da je njegov otac preminuo od srčanog udara tokom intimog odnosa sa suprugom Kej. Holivudski glumac je proveo 52 u pustinji u Teksasu kako bi napisao ovo delo.

PROČITAJTE JOŠ: