Snimak glumice (33) PRE NESTANKA: Izvela je sina iz automobila, ukrcala se i od tada joj se gubi svaki trag!

Nisu pronađeni tragovi tela...

Naja Rivera
Foto: Shutterstock

Glumica Naja Rivera (33) nestala je u sredu, 8. jula, na jezeru Piru, a šerif koji traga za zvezdom serije "Glee" objavio je snimke nastale pre nego što se, kako se veruje, glumica utopila u jezeru.

Na snimku, koji je objavljen juče, 9. jula, izbliza se vide Naja i njen sin (4) kako dolaze na jezero i ukrcavaju se u svoj mali čamac. Rivera ulazi na parking i pomaže sinu da izađe, a zatim odlaze da iznajme čamac.

Naja Rivera
Foto: Shutterstock

Pretpostavlja se da je Rivera mrtva, jer se nije pojavila nakon što je plivala u jezeru. Dok je ona bila u vodi, njen naslednik za to vreme spavao je u čamcu s majčinim prslukom za spasavanje, a njen automobil nalazio se na parkingu.

Potraga se obustavila tokom druge noći i nastaviće se ujutru, za sada nisu pronađeni tragovi tela.

Ronioci kažu da je voda mutna i puna biljaka, što ograničava vidljivost na samo oko 1,5 metara, a vlasti upozoravaju da se Riverino telo "nikad neće pojaviti" ako je "zapetljano u nešto ispod vode".

Objavljivanje snimka usledilo je nakon što je odeljenje podelilo poziv za 911 iz objekta za iznajmljivanje čamaca, izveštavajući o nestaloj glumici i pogrešno identifikujući sina kao devojčicu. Dečak je vraćen svojoj porodici, ocu, Riverinom bivšem mužu Rajanu Dorsiiji.

 

 

 

Povezane vesti