Šenon Doerti
screenshot
Šenon Doerti

screenshot

Šenon Doerti, Foto: screenshot

Američka glumica Šenon Doerti je napunila 50 godina. Rođena je 12. aprila 1971. godine u Memfisu, Tenesi. Našoj publici je najpoznatija po ulozi Brende Volš u seriji Beverli Hils, kao i Čarima gde je glumila dobru vešticu Pru Halivel.

Mnogi su joj čestitali rođendan na društvenim mrežama.

- Srećan rođendan Šenon Doerti koja je pre Beverli Hilsa, počela svoju karijeru u vestern serijama... - stoji u jednoj od mnogobronih objava.

Ona se od 2015. godine bori sa rakom dojke i poslednji put je rekla da sprema oproštajna pisma za svoje bližnje, te šokirala otvoreno govoreći o nadolazećoj smrti. Ona se tokom godina lečila, ali se rak vraćao.

Šenon Doerti

screenshot Youtube

Šenon Doerti, Foto: screenshot Youtube

- Pitanje je dana kad će procureti u javnost, pa ću vam reći da se rak dojke vratio i da je u četvrtoj fazi. Zbog toga sam danas ovde - rekla je svojevremeno Šenon za strane medije i dodala:

- Jako mi je teško. Ima dana kad se pitam: "Zašto ja", a ima i onih kada jednostavno prihvatim bolest. Najveća briga mi je bila kako to ponovo da kažem majci i suprugu - rekla je glumica, koju su papraci uslikali početkom godine u Los Anđelesu.