džordž kluni
shutterstock
džordž kluni

shutterstock

džordž kluni, Foto: shutterstock

Glumac godinama unazad važi za jednog od najseksepilnijih i najbolje stilizovanih muškaraca, čoveka koji je mnogima bio i ostao idol, vernog supruga, posvećenog oca, a zbog svega toga informacija da je odavno „moglo da ga nema” potpuno je pala u zaborav.

U srednjoj školi, Kluni je jedno vreme imao Belovu paralizu, usled koje je jedna strana lica u potpunosti nepomična. Ovaj problem zadesio ga je, kaže, u najgore vreme.

– Stalno bi me zadirkivali, ali čitavo to, da kažem, iskustvo… Učinilo me je jačim – priznao je jednom on.

Kluni je u nekoliko intervjua do sada otvoreno pričao o tome koliko ga je namučio čir na želucu. I dalje, pišu strani mediji, pije lekove zbog bolova u stomaku.

Pored svih zdravstvenih problema, te uprkos velikoj popularnosti koja često i zahteva izvesne korekcije, Džordž nema ni najmanju nameru da nešto doradi na sebi. „Kune se” u starenje s velikim ponosom i duboko veruje da oni koji, u najmanju ruku, i farbaju sede vlasi – ne čine sebi uslugu.

– Ako se trudite da izgledate mlađe, u stvari, izgledaćete… Pogrešno. Kako ne treba – pokušao je da objasni svoj stav za jedne strane medije: Ako se farbate, ispada loše. Ako nosite neki loš tupe, isto. Ako i šminkom uporno pokušavate da sakrijete nešto, to mnogo, mnogo loše izgleda. Jednostavno, pogrešno.