DRUGA STRANA HOLIVUDA Od paralize i čira do ozbiljnih povreda kičme i glave, nakon svega što ga je snašlo, Džordž Kluni i dalje je u vrhu zahvaljujući ovome!

Pored svih zdravstvenih problema, te uprkos velikoj popularnosti koja često i zahteva izvesne korekcije, Džordž nema ni najmanju nameru da nešto doradi na sebi

džordž kluni
džordž kluni, Foto: shutterstock

Džordž Timoti Kluni rođen je 6. maja 1961. godine i danas proslavlja 60. rođendan. Nekada čuveni večiti neženja, a danas porodičan čovek, blistavu karijeru započeo je 1978, dok je u svetskoj slavi počeo da uživa još kao doktor Daglas Ros iz serije „Urgentni centar”. Sa suprugom Amal ima dvoje dece, Elu i Aleksandra, čak i na sopstveno iznenađenje – nije verovao da će se ikad ostvariti u ulozi oca, posebno ne u pedesetima.

Glumac godinama unazad važi za jednog od najseksepilnijih i najbolje stilizovanih muškaraca, čoveka koji je mnogima bio i ostao idol, vernog supruga, posvećenog oca, a zbog svega toga informacija da je odavno „moglo da ga nema” potpuno je pala u zaborav.

U srednjoj školi, Kluni je jedno vreme imao Belovu paralizu, usled koje je jedna strana lica u potpunosti nepomična. Ovaj problem zadesio ga je, kaže, u najgore vreme.

– Stalno bi me zadirkivali, ali čitavo to, da kažem, iskustvo… Učinilo me je jačim – priznao je jednom on.

Kluni je u nekoliko intervjua do sada otvoreno pričao o tome koliko ga je namučio čir na želucu. I dalje, pišu strani mediji, pije lekove zbog bolova u stomaku.

Pored svih zdravstvenih problema, te uprkos velikoj popularnosti koja često i zahteva izvesne korekcije, Džordž nema ni najmanju nameru da nešto doradi na sebi. „Kune se” u starenje s velikim ponosom i duboko veruje da oni koji, u najmanju ruku, i farbaju sede vlasi – ne čine sebi uslugu.

– Ako se trudite da izgledate mlađe, u stvari, izgledaćete… Pogrešno. Kako ne treba – pokušao je da objasni svoj stav za jedne strane medije: Ako se farbate, ispada loše. Ako nosite neki loš tupe, isto. Ako i šminkom uporno pokušavate da sakrijete nešto, to mnogo, mnogo loše izgleda. Jednostavno, pogrešno.

Pogledajte OVDE sreća i radost glumca koji je postao otac u šezdesetoj, seda kosa i šarmantan osmeh ga još ne izdaju.

Povezane vesti