ŠOK! Ovaj voditelj je novi dečko Kim Kardašijan, brutalno dobro izgleda, a otkriveno i zbog čega ga poznata bogatašica koristi! (FOTO)

Jedni su verovali da će Drejk napraviti prvi korak, zatim se podigla ogromna prašina pošto se pojavila u društvu Malume, međutim, prema pisanju „Mirror-a”, crnka je pikirala voditelja CNN-a

Kim Kardašijan
Kim Kardašijan, Foto: Screenshoot Instagram

Otkako se pročulo za razvod Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, nema ko se nije „pozabavio temom” novog dečka zvezde šoua „U korak s Kardašijanovima”.

Jedni su verovali da će Drejk napraviti prvi korak, zatim se podigla ogromna prašina pošto se pojavila u društvu Malume, međutim, prema pisanju „Mirror-a”, crnka je pikirala voditelja CNN-a, Vana Džounsa. Sa nedavno razvedenim televizijskim licem je već veoma bliska, a ako je verovati tamošnjim gradskim pričama – osim što je prilično brzo prebolela repera, u ljubavi je postala i veliki taktičar.

Naime, prema daljim navodima stranih medija, osim što već neko veme izlaze i uživaju u društvu jedno drugog, Kim „će i te kako imati koristi od njega, kao diplomiranog pravnika”. Ona i dalje vredno uči i studira, ali kada završi – on će joj tek biti od velike pomoći, tokom advokature – kao što je „iskoristila” Kanjea u svetu mode.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Van Jones (@vanjones68)

Kanjea je koristila kako bi napredovala u modelingu, a Džouns će joj pomoći u advokaturi – tvrde fanovi po društvenim mrežama, razgovarajući o starleti i cenjenom novinaru.

Povezane vesti

  • Korisnik: Ljubica
    27/04/2021 - 19:59
    Ova se navukla na afriamerikance!!! Strašno!!! Jadnica misli, ako završi fakultet, da može da bude dobar advokat - za to je pre svega potreban mozak, a ona ga nema.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA