Princ Hari i Megan Markl
Shutterstock
Princ Hari i Megan Markl

Shutterstock

Princ Hari i Megan Markl, Foto: Shutterstock

Nije nepoznanica da brojne poznate ličnosti koriste srednja ili pak umetnička imena za javnost, a da su njihova lična dokumenta zavedena pod drugim imenima. Princ Hari i njegova supruga Megan Markl pripadaju tom spisku, a imena kojima se predstavljaju javnosti, nisu zapravo njihova prava puna imena.

Meganino puno ime je zapravo Rejčel Megan Markl, a ova činjenica je i te kako zanimljiva s obzirom na to da je u seriji „Suits” Megan igrala lik Rejčel Zejn. Suprug vojvotkinje od Saseksa, takođe ne koristi ime koje je dobio po rođenju. Naime, Hari je zapravo Henri Čarls Albert David, a kako je jednom prilikom i sam rekao širok milionski audiotrijum ga zna po kraćem imenu.

Megan je dobila na popularnosti onog trenutka kada je postala deo kraljevske porodice i kada je inače, kraljica Elizabeta blagoslovila njenu vezu s princom Harijem.

Pravo ime princa Harija je zapravo Henri Čarls Albert David što možemo zaključiti da je dobijeno zbog njegovih predaka.

Princ Hari i Megan Markl

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Princ Hari i Megan Markl, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Podsetimo, Megan i Hari su izgovorili sudbonosno da 19. maja pre tri godine, a iz njihove ljubavi rodio se sin Arči, a par će uskoro dobiti i ćerku. Nakon što su napustili kraljevsku porodicu, princ Hari i Megan Markl pristali su na intervju Opre Vinfri kada su otkrili sve pojedinosti njihovog braka, ali i neprijatnosti zbog koji su kako kažu napustili dvor.

Nakon odricanja od kraljevskih titula Megani i Hari više nisu mogli da obavljuju sadržaj sa službenog Instagram profila kao vojvoda i vojvotkinja pod tim imenom, pa su se povukli sa društvenih mreža.