ZGROZILA SVETSKI DŽET SET Pevačica usred nastupa nije stigla do toaleta, pa bez pardona otkrila gde je izvršila veliku nuždu

U razgovoru s čuvenim kantautorom Klintom Blekom otvorila je dušu, pa ispričala anegdotu koja je mnoge ostavila bez reči

Keli Klarkson
Keli Klarkson, Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica Keli Klarkson, kao voditeljka emisije „The Kelly Clarkson Show” nedavno je u razgovoru sa poznatim kantautorom, Klintom Blekom, otvorila dušu pa ispričala detalje nezgode sa jednog nastupa. Govoreći o tome kako se izvođačima ipak desi da moraju do toaleta usred koncerta, Keli je priznala kako joj je jednom „baš bilo hitno” zbog trovanja hranom.

– To mi se desilo samo jednom. Pokvarila sam stomak nekom hranom. Nisam sigurna da bi trebalo da pričam o ovome, ali eto, nemam filter – počela je Keli.

Zatim, na iznenađenje svog sagovornika, zašla je i u detalje.

– Trebalo je da otrčim iza scene na presvlačenje i sa sobom sam tako u trku samo pokupila jednu kantu za smeće. Nisam imala kud! Malo je reći da je kanta bila… Potpuno uništena. Možda ćemo morati da „doteramo” ovaj deo razgovora u montaži, ali samo bih da kažem da – da, dešava se svašta.

Klint je, poput mnogih, njen govor ćutke ispratio, a onda ipak uspeo da „baci brigu na veselje”.

– Čekaj, pokušavam da zamislim sve to – rekao je i nasmejao čak i Keli gotovo do suza.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE koju vrtoglavu cifru je Kanje Vest dobio za dokumentarac, da li je ovo moguće?

Povezane vesti