Popularna glumica nekada je žarila i palila, a sada je sve šokirala kućnim izdanjem! (FOTO)
alo.rs
Bruk Šilds
Bruk Šilds, Foto: Printscreen/Instagram

Jedna od najlepših glumica Bruk Šilds, koja je krasila naslovnice osamdesetih godina prošlog veka i malo ko nije bio očaran njenom lepotom, objavila je na Instagramu selfi i pokazala svoj prirodan izgled, u kućnom izdanju.

Glumica se nikada nije podvrgla estetskim korekcijama kako bi zadržala mladenački izgled, a kako je priznala, to još nije učinila jer se, između ostalog, strašno plaši noža, iako su joj ćerke savetovale da bi to trebalo da uradi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Kako bi zadržala vitku liniju, ali i mladalački izgled i zadržala pozitivan duh tokom karantina, odlučila je da se bavi meditiranjem.

- Nikada u životu nisam meditirala. Ja sam osoba koja kaže: "Previše sam zauzeta da bih meditirala", ali kada je karantin počeo, rekla sam sebi „ne idem u teretanu, pa ne moram da vežbam", a onda sam otkrila na društvenoj mreži Fejsbuk livestreaming meditaciju. Moje devojčice su mi se smejale i šalile se da ću naći svoj zen. Kad sam kenula, jedno od pitanja koje je postavio trener bilo je: "Šta želite za sebe, za život i za svet?" i pomislila sam: "Samo želim da ne osećam strah". Toliko toga što doživljavamo je strah, strah od nepoznatog, i to iscrpljuje. Meditacija je trajala možda 45 minuta, a ja sam osećala da je prošlo tek 10 - ispričala je glumica svoja iskustva.

Bruk Šilds
Bruk Šilds, Foto: Printscreen/Youtube

- Imam trenera koji kaže da to što ste kod kuće ne znači da ne možete da vežbate i da budete kreativni. Možete da vežbate bicepse sa konzervama od paradajz sosa. Imam ove elastične trake koje koristim za čučnjeve i hodanje u stranu, a posle deset minuta znoj kaplje sa mene - rekla je glumica.

Bruk je u intervjuima često govorila o svom teškom detinjstvu i isticala da je zbog majke ostala devica do 22. godine. Ali i pored svega postala je jedna od najpoznatijih holivudskih zvezda čijoj lepoti se divio ceo svet, naročito posle uloge u filmu "Plava laguna" koji ju je i proslavio.

PROČITAJTE JOŠ