Elen Dedženeres
instagramprintscreen

Američka voditeljka Elen Dedženeres, koja je u poslednjih godinu dana okarakterisana kao loš nadređeni, uhvaćena je pri odlasku u kafić u Santa Barbari u Kaliforniji, a u oči je svima upao njen novi model “poršea”.

Elen je u dva navrata optužena da se loše odnosila prema svojim zaposlenima, zbog čega su pojedinci dali i otkaz. Iako je rekla da će ispitati zbog čega je nastalo nezadovoljstvo, dosad se nije oglašavala ponovo po tom pitanju u medijima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by celebritystyle (@celebritystylerocks)

Slavna voditeljka sada uživa u svom lukuzu koji je sebi obezbedila, nakon što je preležala koronavirus i bila neko vreme u karantinu. Novi automobil, za koji je dala oko 180.000 dolara provozala je po Santa Barbari, gde je odlučila da u obližem lokalu popije kafu. Ona se parkirala tik uz baštu lokala, a bila je sportski obučena.

– Možda ste imali priliku da čujete ovog leta, pojavile su se navodne optužbe o toksičnom radnom okruženju u našem šou, a onda je pokrenuta i istraga. Saznala sam da su se ovde događale neke stvari koje se nikada nisu smele dogoditi. To shvatam vrlo ozbiljno i želim da kažem da mi je žao svih ljudi koji su bili povređeni – izjavila je pre nekoliko meseci Elen.

Podsetimo, Elen ima suprugu Pora De Rosi, a krajem prošle godine su iskeširale 49 miliona dolara za novo imanje u Montesitu u Kaliforniji, u blizini vile princa Harija i Megan Markl.