Šejn Filan
Printscreen/Instagram
Šejn Filan

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Poznati pevač Šejn Filan slomljen je od tuge nakon što mu je otac Piter umro samo 10 meseci nakon smrti njegove majke.

41-godišnji pevač nazvao je oca svojim "herojem" i "najvažnijim čovekom u čitavom životu" u dirljivom priznanju koje je objavio na svojoj stranici na društvenim mrežama.

Šejn je takođe pohvalio osoblje u dablinskoj bolnici zbog toga kako su dobro brinuli o njegovom ocu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sammy Hawkins (@sammyfilan) on Oct 5, 2020 at 7:30am PDT

Neutešna zvezda napisala je:

- Juče, u nedelju 4. oktobra, moje srce je slomljeno. Izgubio sam najvažnijeg čoveka u čitavom svom životu, svog tatu Pitera. Bio je moj najbolji prijatelj, putokaz kroz život i apsolutno neverovatan otac. Bio je moj heroj. Umro je mirno u snu u neverovatnoj nezi medicinskog tima bolnice Sveti Vinsent. Ne mogu dovoljno da zahvalim osoblju bolnice Sveti Vinsent za neverovatnu brigu koju su mu svi pružili tokom prošle godine. Takođe bih želeo da se zahvalim svim mojim obožavaocima i prijateljima širom sveta na svim porukama podrške u ovom veoma tužnom trenutku. Njegova sahrana biće privatna za porodicu zbog svih trenutnih ograničenja i sigurnosti. Za one koji bi želeli da urade nešto u njegovo sećanje, možete ubuduće dati malu donaciju za "Cancertrials" i za druge porodice. Bio je jedinstven i sada će se ponovo spojiti sa ljubavlju svog života od 55 godina, mojom mamom Mej. Zauvek zajedno. Hvala vam. Volite uvek, Shane & Famili." - napisao je pevač.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MILARTE NEWS (@milarte_news_official) on Oct 6, 2020 at 4:02am PDT

Piter je ostavio za sobom sedmoro dece, Finbaru, Ivonu, Liamu, Denisa i Maireadu, kao i Šejna i Petera Juniora.

Pored Šejnove slave, Piter i njegova porodica bili su dobro poznati u okrugu Sligo u Irskoj zbog svog popularnog porodičnog kafića.

U decembru je Šejn potvrdio majčinu smrt - nazvavši to "najtužnijim danom" u svom životu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Juvenal (@juvenal_1990) on Oct 5, 2020 at 11:37pm PDT

- Moja majka Mej koja je bila neverovatno lepa žena, supruga, majka, baka i prijateljica preminula je u miru okružena svom porodicom. Želeo bih da se zahvalim svima na svim rečima podrške u ovom trenutku. Svim obožavaocima na podršci i lepim porukama, hvala. Njena sahrana je vrlo privatna stvar za mene i moju porodicu, mi tugujemo i znam da svi to razumete i da ćete to poštovati - napisao je tada Šejn.

Pročitajte još: