Bred Pit
Shutterstock
Bred Pit

Shutterstock

Bred Pit, Foto: Shutterstock

Nakon tračeva da Pit planira da se pomiri sa bivšom ženom Dženifer Aniston, te nagađanja o prirodi njegovog odnosa sa koleginicom Alijom Šouket, sada svetski mediji pišu da je njegova izabranica lepa Nemica Nikol Poturalski.

Paparaco fotografije svedoče o ovom spoju... Naime, 56-godišnji glumac fotografisan je kako sleće privatnim helikopterom na jug Francuske gde će odsesti na imanju Château Miraval, i to u društvu gore pomenute dame.

Uprkos činjenici da su oboje nosili maske, njihov dolazak nije promakao paparacima, a novinarima je pošlo za rukom da u rekordnom roku saznaju sve o životu ove devojke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??

A post shared by Nico (@nico.potur) on Aug 24, 2020 at 3:17am PDT

"Poljubili su se, a Bred je bio super pažljiv prema njoj. Bili su na polujavnom mestu, ali izgleda da mu nisu smetali ljudi koji ih vide. Ona je prava lepotica i očigledno je mnogo mlađa od njega", rekao je neimenovani izvor.

Nikol ima 27 godina i radi kao manekenka, a trenutno ima ugovor sa agencijom Next Management u Los Anđelesu i agencijom A Management u Nemačkoj. Do sada se pojavljiala na naslovnim stranama magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, a mnogi je porede sa Irinom Šajk. Bila je deo prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih modela dizajnerki VIvijan Vestvud.

Pročitajte još: