Rijana
Shutterstock
Rijana

Shutterstock

Rijana, Foto: Shutterstock

Pevačica Rijana nedavno se skućila u luksuznom delu Beverli Hilsa, blizu Maraje Keri, Madone i Pola Makartnija. Kuća na koju je dala 13,8 miliona dolara nalazi se tik uz vilu Tajlera Perija, u kojoj su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa boravili nekoliko meseci protekle godine.

Nikad veću kupovinu od ove, inače, nije imala, pa i ne čudi što je zahtevala strogu privatnost. Navodno, prodaja je izvršena van tržišta, a prema pisanju stranih medija, Riri je uspela i da se nagodi, pa spusti cenu za jedan milion.

Velelepna vila sagrađena je 1930, ali Rijana ju je kupila od investitora, koji ju je ranije posedovao. On ju je, pišu mediji, bio srušio pa obnovio veći deo originalne strukture, a sredinom 2019. tužio je svoje dobavljače za nekoliko miliona dolara zbog navodne prevare i loše izrade. Kako se tek na kratko bila pojavila na tržištu, veruje se da ju je pevačica „pokupila” čim je bacila oko na nju.

Rijana

Shutterstock

Rijana, Foto: Shutterstock

Kuća je na dva sprata i ima pet spavaćih soba, veoma luksuzno kupatilo i dodatni prostor za goste, sa još pet prostorija za spavanje. Ugradni ormari, dodatni dnevni boravak vezan samo za glavnu spavaću sobu, kamin… Sve je to ušuškano živom ogradom, koja svakako štiti od znatiželjnih pogleda.

Kompleks ima i spa, mali fitnes centar, kao i bazen kom muzička zvezda nije odolela.