Megan Hari i Opra
Profimedia
Megan Hari i Opra

Profimedia

Megan Hari i Opra, Foto: Profimedia

Fama koja se podigla nakon intervjua koji su dali Megan Markl i princ Hari Opri Vinfri i dalje ne jenjava, a Samanta Markl, polusestra vojvotkinje od Saseksa ističe da su princ Hari i Marklova pred razvodom i da je pitanje vremena kada će se njihov brak okončati.

Ona im je preporučila bračno savetovanje i kraljevsku turneju na kojoj će svima ispričati koga su ošetetili nakon intervjua sa Oprom Vinfri.

Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dogovore savetovanje i ako ne budu radili na tome da budu iskreni i da se ispričaju svima koga su oštetili tokom ove dve godine svoje igre – rekla je Samanta, prenosi TMZ.

Polusestra Marklove nema nikakav kontakt ni sa njom, ni sa Harijem, ali Samanta nema problem da javno govori o njima. TMZ navodi da je Samanta samozvani stručnjak za kraljevski dvor i odnose među članovima te porodice.

Princ Hari i Megan

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Princ Hari i Megan, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Samanta bez ikakvog ustezanja putem društvene mreže iznosi stav o kraljevskoj porodici, neprestanoobjavljuje nove tvrdnje, teze, optužbe u uvrede, a u poslednjoj objavi tvrdi da je princ Hari shvatio da njegov brak sa Megan nema budućnost.

Inače, Samanta je nakon intervjua Megan i Harija sa Oprom, istakla da je nije ganula njena priča o suicidnim mislima i objasnila da je Marklovoj depresija bila samo izgovor što se „prema ljudima ponaša kao smeće”.

PROČITAJTE JOŠ: