KAKVA BOMBA! Sofija Vergara slikom iz mladosti zaludela planetu, na njen minijaturni kupaći i izgled nije ostala imuna ni Ronaldova bivša (FOTO)

Fotografija ima više stotina hiljada lajkova, a iako je Sofija i tada izgledala očaravajuće, kao i sada, danas teško da bi neko mogao da je prepozna iz tog perioda

Kada ni Irina Šajk nije ostala imuna na ovu vrelu fotografiju, sve je jasno — tu su i lepota i zgodno telo, a ni danas situacija nije mnogo drugačija.

Mnogo pre nego što je postala svetski poznata glumica i proslavila se ulogom u seriji "Moderna porodica", Sofija Vergara gradila je manekensku karijeru, a sada se starom fotografijom prisetila tog perioda! I malo je reći da je i tada, kao i danas, izgledala zanosno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofija je podelila fotografiju za koju je istakla da je uslikana u Majamiju devedesetih godina, gde je i živela jedno vreme sa porodicom.

Na ovu vrelu fotografiju nije ostala imuna ni Irina Šajk, koja joj je napisala komentar 'O, moj Bože' i poslala niz "vatrenih" emotikona.

Fotografija ima više stotina hiljada lajkova, a iako je Sofija i tada izgledala očaravajuće, kao i sada, danas teško da bi neko mogao da je prepozna iz tog perioda.

Sofija Vergara je dobila spor protiv bivšeg muža, koga je u dve države, više o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti