Pamela Anderson
EPA/AUSTRIA OUT
Pamela Anderson

EPA/AUSTRIA OUT

Pamela Anderson, Foto: EPA/AUSTRIA OUT

Holivudska seks-bomba Pamela Anderson vegan je već 30 godina i srčano se bori za prava životinja, a sad je, gostujući u TV emisiji "Good Morning Britain", rekla kako veruje da su ljudi koji ne jedu meso mnogo bolji u krevetu

"Veganstvo definitivno pozitivno utiče na ljubavničko umeće. To sam puno puta čula od drugih ljudi, a i sama sam veganka pa sam prilično sigurna u tu izjavu i apsolutno se slažem sa takvom tvrdnjom. Ali isto tako mislim da sam se uvek jako dobro zabavljala u tom području", rekla je nekadašnja zvezda TV serije "Čuvari plaže".

"Holesterol u mesu, jajima i mlečnim proizvodima uzrokuje zatvaranje arterija (ne i ukrućivanje nečega drugoga!), usporava protok krvi u svim organima, a ne samo u srcu. Veganstvo može da vam, poboljša celokupno zdravlje i da poveća izdržljivost u spavaćoj sobi.

"Zdravo telo je seksi telo, a jedenje mesa nije zdravo, povezano je sa bolestima srca, dijabetesom, moždanim udarima i gojaznošću, a sve navedeno glavni su uzroci erektilne disfunkcije", objavila je ovih dana 53-godišnja Pamela na Tviteru.

"Ali možete da imate visok nivo holesterola čak i ako ste vegan, ako jedete pogrešnu hranu", komentarisao je voditelj Morgan, koji je pokušao da protivreči glumici tvrdeći kako on, "kao pravi mesojed", nema problema u spavaćoj sobi, no Andersonova nije dala da se zbuni pa je nastavila da insistira na prednostima biljne ishrane.

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!