OVO NIJE PRVI PUT Uhapšen lopov koji je pokušao da provali u stan poznate pevačice, komšije primetile sve i prijavile policiji!

Godine 2018. Tejlor je doživela čak 2 provale. Prva se dogodila na Beveri Hilsu. Provalnik je nosio gumene rukavice i masku, a bio je naoružan nožem, municijom i konopcem

Tejlor svift
Tejlor svift, Foto: Printscreen/Youtube

Uhvaćen je čovek koji je pokušao da upadne u zgradu Tejlor Svift u Njujorku.

Hanks Džonson (52) pokušao je da zadrži vrata zgrade otvorenim kako bi se ušunjao unutra. Posmatračima je to bilo čudno, pa su provalnika prijavili policiji.

Tejlor je 2018. godine u ovoj zgradi kupila tri apartmana, a poseduje i kuću vrednu neverovatnih 17 miliona dolara. Pevačica je u ovom delu grada potrošila 47,7 miliona dolara za nekretnine što ju je stavilo na metu mnogih provalnika. Naime, ovo nije prvi slučaj provale.

Tejlor Svift
Tejlor Svift, Foto: AP/Tanjug

Godine 2018. Tejlor je doživela čak 2 provale. Prva se dogodila na Beveri Hilsu. Provalnik je nosio gumene rukavice i masku, a bio je naoružan nožem, municijom i konopcem. Ipak, javnosti je poznata provala Rodžera Alvarada, koji se merdevinama popeo do Tejlorinom stana u NJujorku, razbio prozor i ušunjao se unutra.

Preminuo čuveni Rober Ros u 52. godini života! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA