Rijana
Printcreen/Instagram
Rijana

Printcreen/Instagram

Rijana, Foto: Printcreen/Instagram

Već mesecima se spekuliše da li je svetska zvezda ponovo zaljubljena, a sada je konačno potvređno da je Rijana u vezi sa reperom Asap Rokijem. Par je viđen u jednom restoranu kako sa društvom uživa u zajedničkoj večeri, a sve vreme su razmenjivali poljupce.

Od kada se pojavila vest da je Rijana u vezi sa kolegom, njih dvoje nisu želeli da se oglašavaju na ovu temu, a iako su ih paparaci neretko slikali zajedno, oni su to pravdali time što su prijatelji.

Asap Roki

Printcreen/Youtube

Asap Roki, Foto: Printcreen/Youtube

Ipak nedavne fotografije na kojima popularni reper Asap provodi Božić sa Rijaninom na njenom rodnom Barbadosu dodatno su podgrejale glasine da između ova dva muzičara ima nešto više od pukog prijateljstva.

Rijana

Printcreen/Instagram

Rijana, Foto: Printcreen/Instagram

Sada su ti navodi opravdani, s obzirom da je par viđen kako razmenjuje nežnosti u jednom restoranu u Los Anđelesu.

Odvojeno su došli u restoran, ali čim su seli razmenili su sočan poljubac pred svima. Bili su u društvu prijatelja i sve vreme su razmenjivali nežnosti, tako da je bilo jasno da više ne kriju svoju ljubav - naveo je izvor koji se našao na licu mesta.

Riri je bila sve vreme nasmejana i jasno se videla da je ludo zaljubljena u svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu. Svima je bilo drago da je vide tako srećnu jer je do sada imala velike turbulencije u ljubavi - dodaje izvor.

Asap Roki

Printcreen/Youtube

Asap Roki, Foto: Printcreen/Youtube

Podsetimo, Rijana je okončala svoju romansu sa saudijskim milijarderom, Hasanom Džamilom, koja je trajala tri godine, početkom 2020. godine. Pre toga je u nekoliko navrata bila u veoma turbulentnoj vezi sa kolegom Krisom Braunom, koji je svojevremeno i brutalno pretukao.

BONUS VIDEO: